Aanmelding

Het verloop onder de bewoners is gelukkig niet groot maar af en toe komt er een plaats vrij. Voor informatie, of om de wachtlijst te komen, kan contact worden opgenomen met het secretariaat. Mail naar secretariaat@wingsgoirle.nl

Voor een eerste check of de jongere in aanmerking kan komen als potentiële bewoner staan in de aanmeldprocedure (bijlage 2) enkele criteria die wij toepassen.

Voor alle informatie over de aanmeldprocedure: Procedure aanmelding nieuwe bewoner

Bij Wings in Goirle komt per 1 december 2024 een plekje vrij! 

WINGS (Wonen In Goirle Samen) is een gezellige woongroep van 18 jongvolwassenen, allen met hun eigen verstandelijke en/of lichamelijke beperking én met hun eigen talenten.  

Wings is opgericht door een groep ouders om een veilige thuishaven te creëren, waar hun kinderen de zorg en begeleiding krijgen die zij nodig hebben. Begeleiders van zorgaanbieder Prisma ondersteunen de bewoners en de bewoners zijn er voor elkaar.  

Alle bewoners hebben een eigen appartement, met eigen slaapkamer, badkamer en keukenblok. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke huiskamers, om samen te eten (naar wens) en leuke activiteiten met elkaar te ondernemen. 

Per 1-12-2024 komt er een appartement vrij en daarom zijn wij op zoek naar een prettige huisgenoot. Interesse?  Neem dan een kijkje op www.wingsgoirle.nl 
Daar vind je meer informatie over het reilen en zeilen van Wings en over de bewoners. 

Op de pagina Wonen => Aanmelding  staat hoe jezelf, of je zoon/dochter/cliënt aan kunt melden en hoe de vervolgprocedure verloopt.  

Mochten er nog vragen zijn, mail dan naar secretariaat@wingsgoirle.nl 

We horen graag van je!